Udinese - AC Milan

Serie A - 11° Kolo

04.11.2018. - 20:30h - Dacia Arena Stadium

Evo nas opet na tom prekrasnom stadionu!

Ako niste imali priliku otići svakako preporučam da idete i vidite kako izgleda moderan stadion. Pošaljite i neke naše domaće nogometne stručnjake kojima su usta puna megalomanskih projekata svakih par godina. Jednostavno, da bar Hrvatska ima ovakav stadion.Dozvolite mi da, kao jedan od voditelja ovog kluba, kažem kako je sramotno što nas na utakmicu udaljenu cca 2 sata vožnje od Rijeke ide jedva 1 kombi tj. 8 osoba.

Razumijem da je svima nama financijska konstrukcija jako bitna i tome se nema što prigovoriti, no ipak ako već većina smatra da odlazak u Milano na utakmicu je lukszuz u osobnom budžetu, odlazak do Udina trebao bi biti nešto što svatko od nas može istrpiti ako je navijač našeg kluba.No vratimo se na temu ovog bloga, utakmica s Udineseom.

Kako sam već napisao krenuli smo kombijem iz Rijeke u popodnevnim satima. Uz nove mixeve našeg, još uvijek živog, DJ Sale-ta i pokoju pivicu vozikali smo se na već napamet poznatoj cesti koja vodi do Italije i u ovom slučaju Udina.Putem smo sreli prijatelje iz #Milanistra kluba iz Umaga, te uz još pokoju pivu, pjesmu i zezanciju krenuli svi zajedno prema stadionu.Ušli bez problema, smjestili se i krenuli u navijanje.

Prošle sezone nas je Susov gol napalio no na kraju smo odigrali 1-1. Ovog puta priča nije tako išla iako smo pred kraj utakmice već mislili da će opet biti remi, no bez golova.


I onda se ukaže on, ukrade loptu na centru, doda, trči u kontru, dobije loptu, vrati je Susu, dobije opet, namjesti se, šutira i GOOOOOOLLLL!!!

Hvala kapetane!!! GGGGOOOOLLLL!!! TOOO JE*EM VAM MAJKU!!! Čekaj, linijski digao zastavicu?!?!?? Kakav offside? Gdje? Tko? Ide VAR! Čekaj....čekaj...(sudac pokazuje znak televizije i prema centru što znači da je gol regularan)...TOOOOOO!!! JE*EM VAM MAJKU JOŠ JEDNOMMM!!!!Ukratko, na kraju smo uživali, zabavili, popili par pivi, družili se i navijali za Milan!!!


inter merda!

38 views0 comments

Recent Posts

See All