We are Back!

Updated: Jun 1, 2021

Pregled sezone, planovi u novoj i veliki događaj!

#milanclubrijekafiume #ACMilan #Rijeka #curvasudmilano #aimc


Wow koja sezona je iza nas! Nažalost, nemamo slika za podijeliti s obzirom da smo cijelu sezonu odgledali s kauča, kafića i sličnih mjesta. Zbog pandemije smo sveli komunikaciju i aktivnost u klubu na dopisivanje u raznim grupama.Seznou smo počeli super, dominantno i do siječnja smo bili prvi. Svi zaboravljamo da je Pioli govorio i pripremao nas na period gdje neće ići sve glatko. Pad frome, kod tako mlade ekipe i uz to velike količine utakmica u kratkom roku, COVID-19, nebrojene ozljede, sve su to faktori koji su nas kočili da nastavimo igrati na način na koji smo počeli sezonu. Bili smo bez Ibrahimovića oko 50% utakmica, Chala je bio ozlijeđen, Bennacer, Rebić, stoperi, ma ne znam tko sve nije izostajao zbog ozljede ili pandemije.

Na kraju ovo 2. mjesto je više nego zasluženo kada sagledamo cijelu sezonu i sve faktore koji su utjecali na ekipu.


Konačno smo se vratili u Ligu prvaka. Prema naznakama, ne želimo igrati LP samo da bi bili tamo nego da ekipa stječe iskustvo, da igra svoj nogomet te da kroz koju godinu bude u borbi za pobjedu što jenaš prirodni habitat.


To je moguće zbog toga što konačno imamo upravu koja radi dobar i pametan posao. Financijski stojimo bolje od većine top klubova u Europi, dovodimo ciljane igrače koji će biti funkcionalni našoj igri i koji kod nas mogu postići najviše razine igre. Iz tog razloga se želim zahvaliti upravi, a najviše našem Paolu Maldiniju koji iznenađuje iz dana u dan i dokazuje da je Milan na prvom mjestu!


Zahvalio bi se svim igračima koji su dali sve od sebe da uspijemo u našem cilju, tj. povratku u LP. Krenuo bi svakako od Zlatana koji je bio vođa od prvog dana i s 40 godina dokazuje da je to za njega smao brojka, tihi vođa Kjaer za kojeg smo svi mislili da će biti grijač klupe, Calabria koji je konačno postao ono što smo svi sanjali. Za Thea ne treba ni govoriti jer je samo nastavio gdje je stao proše sezone, Kesie je postao lider ekipe uz rame Kjaera i Ibre. Ismael Bennacer je imao dosta problema ali kada je u formi on je igrač više kojeg bi svatko htio. Saelemakers raste i raste, Chala je konačno bio fantazista kojeg trebamo kada je zdrav, Rebić je iznenađujuć i kada misliš da će napraviti neku glupost, iznenadi i pokazuje da je klasa. Pogodak je bio i Diaz, donekle Dalot, Gabbia je pomogao kada je najviše trebalo, Kruniću hvala na slobodnjaku protiv Verone, čak je i Meite imao solidne trenutke. Ima jedan igrač koji je došao u siječnju i nije ostavio veliki trag na terenu koliko je pokazao daje veliki gospodin, a to je Mario Mandžukić. Hvala mu na svemu! Zaboravio sam Tomorija ali mislim da ne trebam ništa pisati osim dasamo čekam potvrdu njegovog prelaska u naše redove.


Neke nisam namjerno spomenuo jer mi imamo svoj stil i prema njima ne želim trošiti riječi.


Sve u svemu, hvala na ovoj sezoni ali već s nestrpljenjem čekamo slijedeću, a prije nje, to što će trio Moncada-Massara-Maldini izmisliti kako bi pojačali trenutnu ekipu.
Kako ne bi dočekali novu sezonu nespremni već smo u razgovorima i pripremamo novu sezonu. Za članove prvi korak će biti učlanjenje u novu sezonu. Želimo vjerovati u velike planove kako bi slijedeća sezona bila puna novosti, putovanja, druženja i čija kulminacija će biti u lipnju kada slavimo svojih 20 godina kluba.

Svi koji žele biti uključeni u rad kluba su uvijek dobro došli.


Osim članarina, želimo biti i na prvoj utakmici kada će se navijači moći vratiti na svoje mjesto - tribine!


U planu su i neke novosti za koje ćete biti obaviješteni pravovremeno ali svakako svaka sugestija će biti razmotrena.


I dalje smo tu, ne odustajemo, idemo dalje s crveno-crnim bojama u srcu!inter Merda!

68 views0 comments

Recent Posts

See All