FC Internazionale - AC Milan

Serie A - 9° Kolo

21.10.2018. - 20:30h - Stadio San Siro


Ipak nas se skupilo za derby.

Nas 9 u jedan kombi krenulo je te nedjelje sa stare pozicije na Vratima Jadrana prema Milanu.


Kao i uvijek atomsfera u kombiju pa zatim tokom cijelog dana u Milanu bila je fantastična.

Uz pokoju zezanciju, pivu i sliku dan je prošao za čas.Stigli smo u Milano, posjetili već po običaju Casu Milan te otišli do Duoma. Nešto se gricnulo, pogledalo se koju gospođicu, popilo koju pivu i krenulo prema stadionu.


Inače ne komentiram utakmice na ovom blogu, ali ovaj put moram.

Gorčina nakon utakmice je prevelika da se nebi reklo kako stvari stoje.

Sve je bilo idealno da konačno pokažemo merdama tko je gazda.

Nanizali smo par dobrih rezultata, bili u formi, imali igru i onda se desi ta utakmica.

Prije utakmice izdominirali smo s koreografijom, navijanje je bilo vrhunsko svih 90 minuta, ali na terenu, na terenu je bila bijeda i tuga.


Odmah mi je bilo jasno da nećemo dobro proći čim sam vidio način na koji su naši igrači išli u duele i način na koji su pokušavali stvoriti "igru".

Kad je Suso onaj koji se u cijelom veznom redu najviše bori onda je odmah svima jasno da to neće dobro završiti.


U drugom dijelu se jednostavno vidjelo da igramo na X ma što god Gattuso rekao nakon utakmice. Vidjelo se to kod dodavanja nazad golmanu, odugovlačenje s izvođenjem ičega. Donnarumino isto drkanje s ispucavanjem golauta, zbog čega nam se svima već diže kosa na glavi.


Da ne pričamo o zamjenama koje su počele tek u 77' minuti i to sve pogrešne.Jednostavno, 0 bodova je realna količina bodova koje su zaslužili u toj utakmici i slažem se s vođom Curve Sud i njegovim statusom nakon utakmice.


Znam da smo se svi nadali da će ove sezone stvari krenuti ka boljem zbog više faktora, ali očito nismo još spremni da se konačno probudimo i počnemo igrati nogomet. Mislim da ne trebamo potrošiti silne milijune da bi ova ekipa bila solidno posložena na svim pozicijama, ali za to su zaduženi naši Menageri i njima dajem još jednu sezonu da sve poslože dok nažalost Gattuso troši sav kredit koji ima kod svih nas. Prvi put, s velikom tugom, moram priznati da sam počeo sumnjati u njega i njegove sposobnosti kao trenera. Nikad nebi očekivao od njega da igra kukavički, jer jednostavno to nije on! Nikad nije bio pičkica, uvijek je išao na glavu za Milan i onda se desi ova utkamica. Zašto?!?!

Da su dali sve od sebe, pokušali se nadigravati, nešto stvorili pa izgubili 3-0 nebi im imao nitko ništa za prigovoriti, ali ovo? To nije to!
No dobro, vidjet ćemo kako će proći protiv ekipa iz Genoe i vidjeti hoće li ostati na klupi ili biti smijenjen. Iskreno, bilo bi mi žao, ali ako se ne trgne i ne počne uzimati bodove jednostavno ni ja ga neću moći više trpiti.


I dalje trpimo i dalje ga volimo i dalje ćemo navijati jer to je naš Milan!

inter merda!

42 views0 comments

Recent Posts

See All