Ponovno buđenje

Završila je 2017., rezultatski loša godina kako u prošloj sezoni tako i u ovoj gdje se naš voljeni klub trebao dići iz pepela i vratiti na prag starih staza.


Bila je to i godina koju je obilježila promjena vlasništva nakon 30 godina. Neki će reći konačno, neki će danas plakati za starom upravom, a pak neki bi htjeli da nova uprava već proda klub. Po meni do promjene je svakako trebalo doći i to čak puno ranije ali šta je tu je. Najpozitivnija stvar koja se desila u 2017. je ponovno buđenje kluba Milan Club Rijeka Fiume! #milanclubrijekafiume

U biti ovo je i tema ovog posta i rezime učinjenog u ovih skoro godinu dana od kada smo se ponovno aktivirali.

Sve je počelo u veljači kada smo se Alen i ja (#zlafleka) odlučili da je sramotno što naš klub s 15 godina povijesti i postojanja stagnira već 3 godine. Sazvali smo sastanak, rekli što želimo, dobili blagoslov od predsjednika (Andrea Marsanich) i krenuli u rad. Ovim putem želimo zahvaliti svima onima koji su postavili temelje postojanja našeg kluba i zbog kojih je bilo lakše opet probuditi se iz zimskog sna.

Od svih treba istaknuti zahvalu našem Saletu (#DJSALE4LOVE) koji danas živi u inozemstvu ali koji je pomogao u svim problemima koje smo imali pri početku rada. #vratiseSale


No dobro, šta smo to mi uopće napravili u toj 2017.?

Organizirali smo odlaske na:

- inter (merda) - Milan 15.04.2017. u suradnji s Milanistrom #milanistra #graziemichele - Milan - Rijeka 28.09.2017. https://www.milanclubrijeka.com/utakmice-blog/ac-milan-hnk-rijeka-uefa-europa-league-group-d-28-09-2017-21-05h-stadio-san-siro - Milan - rubentus 28.10.2017.https://www.milanclubrijeka.com/utakmice-blog/ac-milan-fc-juventus-serie-a-11deg-kolo-28-10-2017-18-00h - Rijeka - Milan 07.12.2017.https://www.milanclubrijeka.com/utakmice-blog/hnk-rijeka-ac-milan-uefa-europa-league-group-d-07-12-2017-19-00h-stadion-rujevica

Osim utakmica skupili smo respektabilan broj članova koji su premašili naša očekivanja. Sastanke održavamo u prosjeku svaka dva tjedna i lijepo je vidjeti da su se ljudi počeli pojavljivati i da naše zajedničko druženje ima budućnost.Počeli smo održavati sastanke u FactoRi Baru u Rijeci (https://www.facebook.com/Factoribar/) te dobili pogodnije uvjete za naše članove. Ovim putem se zahvaljujemo gazdi kafića na pomoći i dostupnosti. Hvala #ivanjagičić!

U doba interneta i raznih komunikacijskih mreža pokrenuli smo, uz već postojeću facebook stranicu (https://www.facebook.com/groups/154518361982/), Instragram stranicu (https://www.instagram.com/milanclubrijekafiume/), grupe na aplikacijama kao što su viber (https://invite.viber.com/?g=lHLymsNonUXbGqN1UKU5P6w5_vuOiZbD) i Whatsapp (https://chat.whatsapp.com/invite/2nwvNuoJCUt0WLx843MS5w) kako bi svi članovi bili pravovaljano obaviješteni o novostima vezanih uz klub.

S posebnim ponosom spominjem i ponovno oživljavanje naše webstranice (www.milanclubrijeka.com) koju sam sam napravio (#hvalitemeustamoja) i koju planiramo postaviti kao prvotni izvor informacija vezanih za rad kluba. Znam da treba još usavršiti neke detalje oko stranice kao npr englesku verziju ali s vremenom će i to doći na red.

Jedna od novosti koje smo uveli su i naši novi proizvodi, od kojih smo krenuli s dugim majicama s kapuljačom (#Hoodie)


(https://www.milanclubrijeka.com/product-page/hoodie-mcrf-17-18) te Šalova

(https://www.milanclubrijeka.com/product-page/%C5%A1al-17-18) koji se mogu kupiti i na našoj stranici, za one koji nisu u Rijeci (a i one koji jesu :)). Od zacrtanih planova ostvarili smo sve što smo si zacrtali, te nam to daje elan da u 2018. budemo još bolji i da uvedemo još novosti u rad našeg kluba!

Planovi za 2018. - tekuća sezona:

- organizacija utakmica (https://www.milanclubrijeka.com/eventi)

- Češće zajedničko praćenje utakmica

- Kratke majice Milan Club Rijeka Fiume (planirano na proljeće)

- Organizacija rođendana kluba

- Oživljavanje malonogometne ekipe Milan Club Rijeka Fiume i odlazak na koji turnir Milan Clubova

Na kraju želimo se zahvaliti svima vama dragi #rossonoeri na interesu, praćenju, uz želju da nas bude sve više, da budemo još prepoznatljiviji, te da zajedno slavimo pobjede našeg Milana!

inter merda!

6 views0 comments

Recent Posts

See All