AC Milan – FC Juventus

Serie A - 11° Kolo

28.10.2017 - 18:00h - Stadio San Siro


Opet smo krenuli rano tog dana zbog ranijeg termina utakmice, a kako bi stigli proći sve planirane destinacije ovog puta (referenca na Milan – Rijeka) 😊. Na put se odvažilo 12 hrabrih momaka od kojih je većina išla prvi put dok su ostali, na naše iznimno zadovoljstvo, face koje su išle s nama na utakmice pred par godina i bili dugogodišnji članovi našeg kluba.

Zbog smanjenog broja putnika odlučili smo se za varijantu kombi + auto.Ovaj put (sorry za stalno prisjećanje na prijevoznički debakl na utakmici Milan – Rijeka) putovanje i njegova organizacija je protekla u najboljem redu osim za malo istraživanje Italije u povratku zbog zatvorene autoceste od Palmanove do Trsta. Shit Happens! 😊

Kao i obično, otkad smo preuzeli vodstvo kluba, prva postaja je bila Casa Milan. Tu smo proveli otprilike sat vremena. Sreli smo prijatelje iz Milan Cluba Milanistra, kao i po običaju slikali se ispred našeg sjedišta i krenuli dalje. Slijedeća postaja, nakon parkiranja auta i kombija kod stadiojna, bila je Duomo. Posjetili smo Milan Megastore u centru te nakon zajedničkim dogovorom pustili svakoga da ima par sati za razgledavanje centra grada.


Kad smo se sastali ispred Duoma svi smo se zajedno zaputili prema stadionu neizbježnim Metro-om. Karte pokupili, obavili sve predradnje prije stadiona i krenuli.

Kako to kod nas obično biva, mali problem je iskrsnuo kod ulaza na stadion, gdje su jedinog člana koji je bio na zamjeni imena zaustavili na ulazu i nisu htjeli pustiti na stadion. Odmah smo promptno reagirali i uz pomoć AIMC ekipe član je uz malo čekanja i malo hodanja (od ulaza 14 do kioska AIMC i nazad) konačno ušao na stadion.

Samu utakmicu ne treba komentirati. Jedini komentar je: Šteta! Nakon utakmice, dok smo se svi skupljali imao sam priliku slikati se s Niccolo Zanellato pa stoga navijam da ostvari veliku karijeru u našem klubu. Na kraju, lijepo putovanje, ugodno druženje, loš rezultat ali zauvijek FORZA MILAN!

5 views0 comments

Recent Posts

See All