Arsenal FC - AC Milan

Europa League

15.03.2017 - 20:05h - Emirates Stadium


Mrzim bradatog Šveđanina!


Koje bi to putovanje bilo da taj čelavi smrad nije izmislio jedanaesterac za juv... ops, Arsenal! :)


No dobro, sve u svemu i tako bilo je to putovanje za pamćenje.Krenuli smo u srijedu iz Rijeke prema Trevisu. U Trevisu su nam se priključili dečki iz Italije. Lagana pivica i cigara prije puta, upoznavanje, dogovaranje plana za London i čekanje ukracja.


Stigli smo u London. Transferom smo stigli do centra, te uzeli taxi do hostela. Hostel je bio solidan i s obzirom na cijenu prihvatljiv. Ipak je to hostel.


U Londonu nas je tu večer dočekala lagana kišica ali srećom padala je samo tu noć i malčice slijedeće jutro.Drugo jutro, nakon doručka, zaputili smo se prema Buckingham Palace da i malo razgledamo. Grad je već bio popunjen crveno-crnim šalovima, majicama, zastavama tako da smo se osjećali sigurno.


Nakon laganog razgledavanja morali smo popiti koju pintu jer ipak smo u Londonu i bilo bi suludo da smo došli u Rim, a nismo vidjelu Papu!


Nakon pokoje pive (pinte), koje svakako preporučam, spremili smo se i krenuli na mjesto okupljanja Curve Sud Milano tj. Highbury & Islington.Kako je samo dobro bilo biti dio te povorke! Sreli smo razne prijatelje iz raznih klubova kao što su prijatelji iz Bugarske i Rumunjske.S obzirom da smo dosta rano stigli na stadion nije imalo smisla odmah ulaziti i čekati početak utakmice slijedećih 2 sata pa smo stali i ušli u Pub preko puta ulaza u stadion.

Tamo smo popili još koju pintu, upoznali još milanista iz svih krajeva svijeta i svi zajedno lagano ušli na stadion pred početak utakmice.


Utakmicu smo svi gledali i vidjeli što se desilo ali ono što se zbivalo na tribini je bilo fantastično!


Navijanje svih 90 minuta, euforija prilikom našeg gola i cijelokupna atmosfera bili su nešto neopisivo.


Nažalost, završilo je kako je završilo i tu ne možemo ništa.Nakon utakmice neki su otišli na još pokoju pivu, cugu dok je nas par ipak otišlo odmoriti prije puta nazad.


S obzirom da smo imali let u 6:20h ujutro trebali smo stići na transfer do zračne luke koji je kretao u 3:00h tako da se nismo baš naspavali.


Ipak stigli smo na sve, vidjeli ono što smo htjeli, zabavili se, družili i navijali za naš AC Milan!Sve u svemu, putovanje za pamćenje!
inter merda!

32 views0 comments

Recent Posts

See All