AC Milan - SS Lazio (13.04.2019.)

Koje putovanje!!! Jednostavno prekrasno!

#milanclubrijekafiume #ACMilan #Rijeka #curvasudmilano #aimcJoš sam pod dojmom i emocijama nakon tog putovanja.

Postoji više razloga tomu. Prvi, i osobno najbitniji, je taj što sam vodio svog sina po prvi put u Milano i njegova reakcija je za mene neprocjenjiva!

Drugi, skupio se dio stare ekipe uz nekoliko novih dečkiju i atmosfera kroz cijelo putovanje bila je prekrasna. Hvala svima koji su putovali s nama i dečki drago mi je što ste dio ovoga.


Standardno smo krenuli s vrata Jadrana oko 6h ujutro. Vožnja je bila ugodna, ali bilo je podosta hladno kroz cijelu Italiju sve do Milana. Srećom u MIlanu nas je dočekalo ugodno sunce. Casu Milan smo odradili kao i inače; posjetili muzej, pogledali šta ima u Milan Store-u, nešto i kupili, te nakon već ritualnog slikanja krenuli prema stadionu ostaviti kombi.
S obzirom da smo došli ranije nego inače u gradu smo imali više vremena za posjetiti sve što nas je zanimalo. Neki su prošetali, neki ručali, vjerojatno svi posjetili i Mega Store u centru. U 17h smo se standardno skupili pred Duomo i laganim korakom krenuli prema Metrou.
Ispred stadiona nije bilo gužve kao što bude prilikom velikih utakmica. Sve je teklo kao po špagi. Sreli smo glavnog spikera Milana (Germano Lanzoni) i odradili pokoju sliku s njim.Ostao sam iznenažen kako sam brzo preuzeo karte i zbog uljudnosti (barem jednom) ekipe iz AIMC-a.


Oko 19h zapitili smo se prema stadionu. Nažalost nismo znali (ili je to bilo samo nama) da ne smijemo sa svojim transparentima na 1° zeleni. Smiješno je to što transparent smo unijeli na svim tribinama gdje smo bili do sada, a ovaj put nađe se neki nadobudni klinac i palamudi da se ne smije unositi transparent. No dobro, neka im bude ovaj put.S obzirom da je sve do utakmice prošlo bezprijekorno očekivao sam da će, kako to inače bude, utakmica biti totalna suprotnost te da ćemo izgubiti bez problema. Konačno me ekipa demantirala i iako ima tu još dosta stvari za poboljšati, ostvarili su pobjedu, što je u tom trenutku jedino bitno u borbi za 4. mjesto.Nakon utakmice smo bez problema krenuli prema RIjeci. Iako su svi sumnjali da ću izdržati cijelu vožnju do kraja sve je i tu proteklo bez problema te smo sigurno stigli nazad u Rijeku.


Bilo je to lijepo iskustvo, veliko HVALA svima koji su bili i koji su zaslužni da moj Tomas već pita kad ćemo na slijedeću utakmicu!Sada čekamo 24.04. i rezultat druge polufinalne utakmice protiv Lazia. Nakon toga, ako rezultat bude povoljan i kvalificiramo se u finale kreću prijave za finalnu utakmicu u Rimu. Ako ste već sigurni da bi u tom slučaju išli na tu utakmicu možete se odmah javiti pa da vas stavimo na popis za to putovanje. Ajmo u Rim!!!inter Medra!31 views0 comments

Recent Posts

See All