AC Milan - Parma FC

Serie A - 14° Kolo

02.12.2018. - 12:30h - Stadio San Siro


Nadali smo se da će zbog prihvatljive cijene paketa za ovu utakmicu odaziv biti bolji, no, kao i uvijek, iskazalo se da dok ne budemo u vrhu serie A i po mogućnosti u LP odaziv će ostati takav. Trebalo nas je biti 4., no u zadnji tren nas je ostalo 3.


Bolje tako, barem znamo na koga možemo računati.Krenuli smo dosta rano zbog satnice utakmice koja je bila u 12:30h. Išli smo autom što je učinilo putovanje lakšim i ugodnijim.


Stigli u Milano, s obzirom da smo ekipa koja je bila nebrojeno puta u Casi Milan ili na Duomu odlučili smo vrojeme do utakmice provesti u okolici stadiona.


Čim smo stigli do stadiona sreli smo Maura Sumu, novinara s našeg Milan TV koji kad smo ga zamolili za sliku nije ni stao nego samo produžio dalje. Koji lik, kao da je interista.


Uz kavicu, sendvić i pivicu, pokupili smo karte i poklone za naše članove, te čekali pogodno vrijeme da uđemo na stadion.Vidjeli smo ekipu s Milan TV kako radi intervjue s navijačima, te smo i sami dali intervju, ali nažalost do danas nismo stigli pronaći trag tom intervjuu na internetu. Ako netko zna gdje ili je vidio intervju molimo ga da nam pošalje link.


Na stadionu moram priznati da je bilo jako hladno. Srećom pa je rezultat bio povoljan na kraju te se nismo duplo smrznuli zbog hladnoće i rezultata.Nakon utakmice smo laganim korakom krenuli prema Rijeci.

Od Brescie do Verone bila je velika kolona u kojoj smo se zadržali nekih sat vremena što nas je potaknulo da snimimo svoj prvi video s komentarima o utakmici koju smo gledali.

Komentare možete naći na našem novootvorenom Youtube kanalu: https://www.youtube.com/watch?v=MB1J98pZmUo&t=70s


Molimo vas sve da lajkate naš uradak, ukoliko vam se sviđa, komentirate ako mislite da imate što reći, te da lajkate našu stranicu!Sve u svemu, lijepo nam je bilo. Žao nam je što nas nema više, ali i dalje ćemo nastaviti raditi za ovaj klub i nećemo odustati!
inter merda! juve merda!

26 views0 comments

Recent Posts

See All