AC Milan - FC Juventus

Serie A - 12° Kolo

11.11.2018. - 20:30h - Stadio San Siro


Na početku odmah da kažem, je*emti koja koreografija! Stvarno je izgledala vrhunski!


Druga stvar koju želim naglasiti nakon ove utakmice je zahvala svima koji su išli s nama!

Konačno nas je bilo malo više i nadam se da ćemo s vremenom vratiti broj aktivnih članova na nekadašnje brojke.Iako kadrovski oslabljeni vjerovali smo u pobjedu jer inače ne bi imalo smisla ni odlaziti na utkamice.


Nažalost, utkamicu smo svi vidjeli i što se na kraju desilo, ali treba nastaviti bodriti naše igrače jer iako možda kvalitativno nisu za ovaj dres daju sve od sebe.


Kao i uvijek, krenuli smo putem Milana, malo nas je kiša prestrašila putem i već smo se pribojavali da ćemo se dobrano namočiti prije same utakmice. Srećom, nakon posjeta Casi Milan kiša je prestala taman prije odlaska na Duomo.Po običaju svatko je imao vremena na Duomu da obavi što želi, pojede, popije, slika, pomoli se i sl.


Iako sam stadion ovaj put nije bio sav popunjen (cca 75 000 gledatelja) meni se činila gužva kao da nas je duplo više i nikad nisam osjaćao takvu gužvu prilikom odlaska na utakmice u Milano.E sad, jedno od najvećih sr*nja koje je naš klub mogao napraviti je podići cijene karata u nebesa zbog igrača koji čak nije ni član našeg kluba. Sramota! Ovakve cijene pa da gledamo Borinije, Abate, RR i slične? Zar stvarno? Jer trebali bi shvatiti da mi ne dolazimo gledati suparnike nego naše igrače!!! I sve dok u našem klubu igraju gore navedeni uz Bertolaccija, Zapatu, Montoliva cijena za ložu ne bi trebala biti veća od 100 €.

Dresove ni da ne spominjem!


No dobro, jedna pozitivna stvar je da smo dobili predobra mjesta na 1. prstenu iza gola i nažalost izbliza vidjeli gol Mandžukića tj. greške RR i Donnarumme.Ovaj put dosta govorim o samoj utakmici, pa tako moj najbolji komentar na utakmicu protiv Juventusa je da njima ulazi Douglas Costa dok nama ulazi Borini i tu je sva razlika.Idemo dalje! Nastavljamo jako! Navijamo još jače! Ne predajemo se!


NON TI HO LASCIATO MAI!


inter merda! juve merda!

29 views0 comments

Recent Posts

See All