AC Milan - FC Internazionale (RIP Davide)

Serie A - 27° Kolo

04.03.2017 - 20:45h - Stadio San SiroTeško je pisati rezime s ovog putovanja. :(


Teško je iz više razloga, žao nam je zbog svih navijača koji su došli u Milano i nisu mogli gledati utakmicu ali ipak sad već s odmakom kad gledam na događaje tog dana mislim da je odgoda cijelog kola ipak bila najbolje rješenje za sve.


Sada kada znamo da će se odgođena utakmica igrati 04.04.2018. u 18:30h što je srijeda i da se neće napuniti stadion kao što je trebao tog dana žal je i veći.


Ali s ljudske strane mislim da je Davide Astori zaslužio da mi prođemo sve te poteškoće i dokažemo još jednom da smo najveći!


Spominjalo se u prvom trenu da će se odgoditi utakmica Fiorentine u Udinama i utakmica Cagliaria ali po meni i Milan je u tom krugu s obzirom da je Davide bio dio omladinskog pogona i što je proveo svoje mlade dane u našem dresu.


Osobno, uvijek mi se sviđao kao igrač te sam znao za njega još iz omladinskog pogona preko Football Managera gdje bi mi postao stup obrane uz legende kakve su bili Nesta, Maldini i sl.


Nažalost, u stvarnom životu nije dobio priliku u našem dresu kao i mnogi prije i poslije njega. Tko zna, možda bi sada bio živ, možda bi tada otkirli njegov srčani problem i prestao bi igrati nogomet, možda... Šteta, nogomet je izgubio velikog igrača i čovjeka. #ripdavide


Sada se jedino nadam da će savezi i klubovi malo stati na loptu i staviti čovjekovo zdravlje ispred novaca i da smrt Davida Astorija neće biti hit mjesec dana, a nakon toga da sve padne u zaborav kao i obično.


Ne ponovilo se!Naš put u suštini bio je kratak i nema se previše o čemu pisati. Ekipa je bila super, svi smo se zabavljali prema Milanu uz pokoju šalu i pivicu. Obrat se desio kada smo taman parkirali kombije. Izašli smo iz kombija ispred Casa Milan, riješili da oni koji žele odu pogledati muzej te u međuvremenu (za cca 5 minuta) saznali da se utakmica neće igrati.


Nakon što smo se okupili svi zajedno smo odlučili da nema smisla ostajati te krenuli prema Rijeci. Put nazad bio je tiši od puta za Milano ali ne zbog umora nego više zbog tuge i razmišljanja o životu.


Kao i mnoge pute do sada svako novo iskustvo čini nas jačima! Zato #RIPDavide i Forza Milan!


inter merda!

54 views0 comments

Recent Posts

See All