AC Milan - FC Internazionale Igranje odgođene utakmice

Serie A - 27° Kolo

04.04.2017 - 18:30h - Stadio San Siro

Vratili smo se na mjesto događaja!


Mjesec dana nakon tragične smrti Davide Astorija sporadično čujemo da se netko sjeti te tragedije. Već sam to napisao pred mjesec u blogu o neodigranoj utakmici AC Milan - FC Internazionale (RIP Davide) i žao mi je da su se moje slutnje obistinile. #ripdavide


Ali šta ćemo, svijet je takav.


Nažalost, uz sve to, ta odgoda je došla u našem najboljem periodu, a odigravanje te utakmice je došlo u periodu gdje smo počeli lagano padati i 3 dana nakon rubentusa u Torinu. Zasluge tomu idu merdama koje su se držale pravila i odabrale srijedu 04.04. kako bi se ta utakmica odigrala što je utjecalo na sve nas putnike kao i na igrače zbog zgusnutog rasporeda. Merde su uvijek bile merde!


No dobro, prijeđimo na naše doživljaje.

Putovanje kao i uvijek dobro i zabavno. Došli smo u tmurni i kišoviti Milano ali s obzirom da smo kasnije krenuli nismo imali vremena skočiti do Duoma, a Casa Milan smo i tako vidjeli mjesec dana ranije.


Kako je kiša padala, a stadion još nije bio otvoren išli smo u restoran- pizzeriju iza naše Curve. Pojeli i popili koju pivicu te lagano do stadiona.


Mjesta na prvom prstenu bila su fenomenalna. 3. i 4. red iza gola! Ma di ćeš bolje?!


Vidjeli smo oba poništena gola i s obzirom na sve uživali u utakmici i navijanju.


Falilo je malo i s jedne kao i s druge strane za pobjedu. Treba priznati da je druga strana čak i imala bolje prilike no to je derby i desi se da manji klub iz Milana zna zagorčati život.


Sve u svemu lijepo putovanje uz jedini žal što neki koji su htjeli nisu mogli ići zbog igranja preko tjedna.


Bit će novih prilika slijedeće sezone i nadam se da će nas početi biti više jer ipak smo mi najstariji Milan Club na Balkanu!inter merda!

47 views0 comments

Recent Posts

See All