AC Milan - FC Inter (17.03.2019.)

Postoji samo jedan Derby!
Malo je falilo da to putovanje bude perfektno!

Da, da smo igrali od prve minute umjesto da čekamo drugo poluvrijeme iz svlačionice, da smo bili precizniji, da sudac nije dosudio granični penal, da je Castillejo zabio jednu od zadnjih šansi... eh da je tako bilo ovo putovanje prepričavalo bi se kao putovanje za pamćenje.


Ovako, pamtiti ćemo to putovanje, prepričavati kako nam je dobro bilo, ali faliti će onaj šećer na kraju tj. pobjeda u Derbiju koji će nam olakšati sezonu i začepiti usta svima onima koji na svaki krivi potez što igrača, što trenera počnu s plakanjem, vrijeđanjem, prodajom, psovanjem itd.


Rekao sam to davno, a ponavljam opet: Velike ekipe se ne grade preko noći!


No vratimo se na nas i događaje oko našeg putovanja.

Standardno se ekipa skupila na Vratima Jadrana i laganim kasom krenuli smo prema Milanu nakon jutarnje kavice. Odmah se dalo osjetiti da je atmosfera u busu pozitivna i da svi očekujemo dobru zabavu, lijepi provod i pobjedu Milana.U Milanu sreli smo razne stare prijatelje poznate našem klubu s kojima smo popili pivo, zapjevali koju navijačku, dogovorili slijedeće akcije i sl.

Veliki pozdravi idu našim prijateljima @Nemanja Jović, @Fedeli Rossoneri Montenegro, @Milanistra, @Milan Club Dublin itd.Moramo spomenuti da ne našom željom karte za utakmice pa i time paketi za utakmice skaču u nebesa. To je negativna stavka u cijeloj priči i nadamo se da ćemo u skorije vrijeme naći optimalnije rješenje oko nabavke karata i organizacije naših putovanja.

Radimo na tome!


Na kraju želimo se zahvaliti svima koji su putovali s nama, koji su pustili pozitivan komentar na cijelo putovanje i koji su se već prijavili za slijedeću utakmicu!

Vi ste naša snaga!


A sada, spremajte se za Lazio 13.04.2019., prijave traju!!! Idemo potvrditi Ligu Prvaka!


Prijave na: https://www.milanclubrijeka.com/events/ac-milan-ss-lazio


inter Medra!45 views0 comments

Recent Posts

See All