MCRF_grb_novi.png
Dragi prijatelji milanisti,

Ovaj klub navijača Milana, sa sjedištem u Rijeci, rezultat je inicijative jedne grupe prijatelja s istim ciljem: ljubav prema crvenocrnim bojama i ljubav prema nogometu. 


Milan Club Rijeka Fiume službeno je utemeljen 8. lipnja 2002 u Rijeci.


Ovaj klub ostvaruje ciljeve A.C. Milana d.d. i A.I.M.C. Cilj je okupiti i spojiti sve navijače Milana širom svijeta, razviti i pospiješiti svaku formu sportske aktivnosti, pružiti svojim članovima svemoguću pomoć i promovirati sportski duh, organizirati izlete, praćenje utakmica u gostima kao i ostale priredbe, a sve sa ciljem afirmiranja kluba u svim oblicima.


Od svog osnutka iza Milan Club Rijeka Fiume je jako puno "odrađenih" utakmica, normalno najviše u Milanu na našem San Siru gdje smo obavezno barem 1. mjesečno, ali svake godine smo i na 5-6 gostujućih tekmi od kojih možemo izdvojiti Manchester, Barcelonu, Madrid, Glasgow, Bremen, Rim, Verona, Torino, Parma i London.


Ponosimo se i činjenicom da smo u malo vremena od osnutka već ugostili neke od najvećih Crveno-Crnih imena kao što su Boban, Baresi i Šimić, a u budućnosti očekujemo da nas posjeti Maldini, Gattuso, Savićević što nam se iz sadašnje perspektive čini teško, ali nikako nemoguće budući da smo već pokazali svojim postupcima da za nas nemoguće NE POSTOJI.


Uz navijački angažman na tribinama možemo se pohvaliti i nogometnom ekipom MC RIJEKA-FIUME koja je 3 godine zaredom (2008, 2009, 2010) osvajala malonogometni turnir Milanovih navijačkih skupina iz sjevernog djela Italije.
 

Milan Club Rijeka Fiume je član A.I.M.C. (Associazione Italiana Milan Clubs) i pritom se obvezuje prihvatiti sva načela, kako za sebe tako i za sve svoje članove, Statuta i različitih pravila.

 

PRAVILA GRUPE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA :


Ova grupa je napravljena PRVENSTVENO da služi obavijestima o aktivnostima, sastancima i odlascima na utakmice Milan Club Rijeka Fiume.
U Grupi je ZABRANJENO stavljati razne linkove, reklame i bilo kakve glupe statuse i komentare vezane baš uz tu utakmicu koja se sad igra. Član koji prekrši pravila bit će prvo upozoren, a nakon toga slijedi isključenje iz grupe.
Zabranjeno je vrijeđanje, provociranje i slično i svaki član koji prekrši pravila ne dobiva ni upozorenje nego odmah leti van!

O NAMA

UTAKMICE
 • sri 05. lis
  05. lis 02:00 – 07. lis 14:00
  London, Fulham Rd., London SW6 1HS, UK
  Champion League - Group E - 05.10.2022. - 21h
 • čet 23. lip
  23. lip 13:20
  https://www.milanclubrijeka.com/uclani-se
  Učlani se u najstariji Milan Club na Balkanu!
 • pon 20. ruj
  20. ruj 2021. 13:21 – 31. pro 2021. 21:01
  https://www.acmilan.com/en/tickets/cuore-ro
  Objavljujemo da smo voljni nraučiti navijačke kartice Cuore Rossonero svim članovima koji ju žele napraviti!